publieke voorstelling

Groeien en bloeien
inschrijvenmeer info

Regelmatig geven wij een online voorstelling. Zo kan iedereen eens ervaren wat terugspeeltheater is en welk effect het heeft.

Wat is terugspeeltheater?

Terugspeeltheater is een originele, interactieve vorm van improvisatietheater. Op basis van verhalen en ervaringen van het publiek maken onze spelers en de muzikant ter plekke theater. Elke ervaring wordt op een intuïtieve, artistieke manier ‘teruggespeeld’ naar de verteller en het publiek. Wij doen dat empathisch, respectvol en zonder oordeel.

Laat je niet afschrikken door de interactiviteit: niemand moét iets vertellen en alles is welkom.

Wil je er deze keer bij zijn? Registreer je dan meteen hieronder. Je krijgt ten laatste de dag voordien de link.

 

Wanneer?
donderdag 16 maart 2023
van 20-21u30

Kan je er dit keer niet bij zijn? Schrijf je dan zeker in voor onze updates.
Wil je kijken of we kunnen samenwerken? Dan kan je ook een afspraak maken om ons eens aan het werk te zien.

Waar?
Online! Onze voorstellingen vinden doorgaans plaats in de fysieke ruimte en dat vinden we zelf ook het leukst! Dankzij onze internationale zustergroep zijn we ook erg bekwaam in online terugspeeltheater. We weten intussen allemaal dat online werken wel wat voordelen heeft. Daarom bieden we deze voorstelling online aan zodat jij je niet hoeft te verplaatsen en we samen mensen van overal kunnen ontmoeten.

Hoeveel?
Je bent ons vooraf niets verschuldigd. Tenzij je dat passender vindt (bvb. als terugkerende bezoeker). Dan kan je terecht rekeningnummer BE18363215691765 en BIC-code BBRUBEBB t.n.v. Umgeni (Levenzegt is onderdeel van Umgeni). Vermeld in de mededeling ‘bijdrage + titel voorstelling’. Wil je een factuur? Dat kan vanaf 30€. Stuur dan een mailtje met je factuurgegevens. 

Je kan je waardering achteraf uiten door:

  • een vrije bijdrage storten voor ons solidariteitsfonds. Wanneer we daarin voldoende centjes hebben verzameld om onze vervoers- en materiaalonkosten te dekken geven we een gratis voorstelling weg aan een groep mensen die anders nooit zouden kunnen genieten van terugspeeltheater.
  • door een getuigenis te delen via onze Google pagina of via onze Facebook pagina

Ik kom kijken naar de voorstelling ‘Groeien en bloeien’